Vanliga frågor & svar…

Hitta svaret på din fråga här

Det beror på att de olika strömaterialen tar olika lång tid att hantera i hygieniseringsprocessen. Spån tex tar mycket längre tid i processen jämfört med torv som snabbare går att återanvända.

Du kan skicka in en ansökan här på hemsidan Ansökan Avtalskund så kontaktar vi dig eller hör av dig till oss på tel.08-530 260 00 eller mail: info@ecohorse.se ordnar vi så att du blir vår kund.

 

Den beräknas på ditt postnummer vilket då visar vilken transportzon du tillhör, för att se själv gå till beräkna pris.

Vi vet att det ibland kan komma med något halmstrå eller liknande men så länge det endast är någon enstaka % blir det ingen skillnad i bedömningen men det är vår vågpersonal som alltid avgör vad lasset kommer att klassas som vid tipptillfället. Vid vintertid så vet vi att torvströ kan frysa lite så under den tiden tillåts det en blandning med halmpellets upp till 30%.

 

Javisst, meddela oss bara i tid så ordnar vi det och på så sätt sparar du även in en transportkostnad. Som EcoHorse-kund får du beställa alla material inom EcoHorse och Hummeltorp Sverige AB helt fraktfritt om det sker som returtransport – billigare material kan du inte hitta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om vår vågpersonal klassar lasset som något annat vid tipptillfället så gäller vågpersonalens bedömning och då faktureras det efter detta

 

Då försöker vi ordna det så fort vi kan men kommer att debitera er en akutavgift för det tillfället baserat på er transportzon Se prislista.

 

Vi vet att många har sina hästar ute på bete på sommaren och då inte har samma behov av en container vid stallet så därav har vi sänkt juni-augusti hyreskostnad för att kompensera detta.

 

 

Ja, vår miljöcontainer är utvecklad och specialtillverkad för sitt ändamål med förstärkta väggar/golv och andra smarta lösningar. Vi valde även en vit färg med vår fina EcoHorse logo för att det även ska kännas som en fin del av stallet och inte en skamfläck som man helst vill gömma.

 

 

 

Våra mått på våra Miljöcontainer hittar du här på hemsidan under Ecohorse Miljöcontainer.

 

 

 

Ja de har en öppningsbar dörr bak. Ramp har endast den större containern på 25 kbm. Ett grönt kapell har alla containrarna.

 

 

 

Vi har inte satt någon minimum eller max gräns på antal hästar.

 

 

 

 

Javistt, du väljer hur många containrar du önskar att hyra.

 

 

 

 

 

Torvströ, halmpellets, halm, spånpellets och spån.

 

 

 

 

 

 

Nej inte i dagsläget, just nu så kan vi endast ta emot gödselkunder som tecknar ett EcoHorse avtal men det kan ändras längre fram när vi fått klar hela vår gödselanläggning.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nej vi har inte något löpande utan man måste teckna sig på ett EcoHorse avtal.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nej, vi hämtar endast våra egna Miljöcontainrar som ingår i tjänsten EcoHorse.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du kan ringa in till kundtjänst tel.08-530 260 00 eller bara skicka ett sms till någon av våra säljare som du varit i kontakt med innan.

Alternativt maila in till: info@ecohorse.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Här på hemsidan under Se prislista.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Då kan du kontakta oss på tel.08-530 260 00 eller via epost info@ecohorse.se

Alternativt fylla i en kontaktansökan så hör vi av oss till dig så snart vi kan.

Nej, det behöver du inte. Alla är välkomna att beställa Hoof Ground produkter.

Kontaktuppgifter hittar du här Kontakta oss

Då får du gärna kontakta oss så ska vi se efter om det är möjligt, se Kontakta oss

Vad är Hästbädd till Växtbädd?

Ett klimatsmart cirkulärt miljötänkande där vi hämtar och tar hand om er hästgödsel vilket gynnar människa, djur & natur!

Hur fungerar tjänsten?

Enkelt och smidigt, med vår vita snygga och stilrena specialbyggda miljöcontainer som ni fyller med hästgödsel och som hämtas av oss efter överenskommelse.

Mer information?

Låter detta som någonting för er? Kontakta oss så berättar vi mer om våra olika avtal och priser.
Telefon: 08-530 260 00