Hästbädd till Växtbädd

Klimatsmarta lösningar i ett unikt ekosystem

Hur fungerar tjänsten

Vi ställer ut vår vita snygga och stilrena specialbyggda miljöcontainer vid ert stall som ni kan fylla med hästgödsel efter överenskommelse.

När ni fyllt den med gödsel så meddelar ni oss en vecka innan eller om vi bestämt en regelbunden tömningsfrekvens. Sedan kommer en av våra trevliga chaufförer och byter den för tömning.

Enkelt och smidigt!

Kostnaden för avhämtning fördelas på transport / tippavgift och baseras på vikt, strösort samt avståndet mellan ert stall och vår anläggning  Se beräkna pris för att räkna ut kostnaden för ert stall.

Strösorterna måste hanteras på skilda sätt vid behandling och har därför olika pris. T.ex. spån som har en längre och mer krävande hanteringstid kostar mer än torvströ som vi kan återanvända betydligt snabbare.

Tömning sker när en container är fylld till minst 80 %. Tömningsfrekvens varierar från stall till stall och bestäms i samråd med oss. Beställning av tömning ska meddelas i tid.

Våra avtal har olika bindningstid och därav olika rabatter. Avtal tecknas före tjänstens start. Ev kampanjer eller andra övriga erbjudanden kan ej kombineras med avtalsrabatter eller andra överenskommelser. Beställ genom att fylla i en ansökan se ansökan avtalskund.

För att se mer om de strösorter vi tar emot, transportpriser, containerhyra och annan info Se prislista
Låter det intressant och ni har frågor så kontakta oss gärna så berättar vi mer om vår tjänst  Se kontakta oss
Mått och info om våra miljöcontainrar Se EcoHorse Containrar

Vad är Hästbädd till Växtbädd?

Ett klimatsmart cirkulärt miljötänkande där vi hämtar och tar hand om er hästgödsel vilket gynnar människa, djur & natur!

Hur fungerar tjänsten?

Enkelt och smidigt, med vår vita snygga och stilrena specialbyggda miljöcontainer som ni fyller med hästgödsel och som hämtas av oss efter överenskommelse.

Mer information?

Låter detta som någonting för er? Kontakta oss så berättar vi mer om våra olika avtal och priser.
Telefon: 08-530 260 00